Burgemeester Wim Hillenaar nieuwe beschermheer Stichting Limburgs Jeugd Symfonie Orkest.

Foto   Copy

Met gepaste trots kan de Stichting Limburgs Jeugd Symfonie Orkest (LJSO) vermelden dat de heer Wim Hillenaar, burgemeester van Maastricht, geïnstalleerd is als de nieuwe beschermheer van Het Limburgs Jeugd Symfonie Orkest. Mevrouw Penn-te Strake, oud-burgemeester van Maastricht, die voorheen deze functie  bekleedde, is benoemd tot lid van het Comité van Aanbeveling.

“Blij en trots dat we burgemeester Hillenaar als beschermheer mogen begroeten binnen onze Stichting LJSO. Heel bijzonder en inspirerend voor onze talentvolle jeugdige orkestleden dat zij op hun weg naar een muzikale carrière gesteund en “beschermd” worden door de” Börgemeister van Mestreech”. Dank aan Mevr. Penn-te Strake voor haar inzet en betrokkenheid in de afgelopen acht jaren. Wij zijn zeer verheugd dat zij als lid van het Comité van Aanbeveling met ons orkest verbonden blijft.” -  Jan Martens (Voorzitter Stichting Limburgs Jeugd Symfonie Orkest)

DSC 6277 2 copy

“Ik heb een mateloze bewondering voor mensen die muziek kunnen maken, ik kan daar erg van genieten. Het is belangrijk dat jongeren muziek maken, want muziek is goed voor de ontwikkeling en muziek verbindt. Met trots aanvaard ik het beschermheerschap van de LJSO.” - Burgemeester van Maastricht de heer Wim Hillenaar. 

DSC06600 copy

Het Limburgs Jeugd Symfonie Orkest is het enige jeugdsymfonie orkest in Limburg. In dit orkest spelen jonge musici in de leeftijdscategorie tussen de 14 en 25 jaar. 

Het orkest bestaat uit studenten van conservatoria, muziekscholen en jong talent afkomstig uit privaat muziekonderwijs. Talentvolle musici krijgen ook de mogelijkheid om solistisch op te treden met het orkest.

Persfoto: Ananya Dutta

© LJSO | Gesponsord door Eye & Image

 LJSO Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste nieuwtjes omtrent ons orkest

Contact

Limburgs Jeugd Symfonie Orkest
Kochstraat 6
6216 ER Maastricht

06-19 28 33 48
info@ljso.nl
www.ljso.nl