Podium voor jeugdtalent

BINNENKORT TE BEZOEKEN

Coming soon

Coming soon

Coming soon

NIEUWS UIT DE ORKESTBAK

Terugblik LJSO concerten 2022

Tot dusver hebben we vier concerten gegevens met ons volledige symfonieorkest: het Herdenkingsconcert op 4 mei in theater Heerlen, het concert in de Sint.Janskerk op 8 mei, het concert in het Openluchttheater Thorn op 26 juni en als afsluiter het concert tijdens het WMC op 9 juli. Ook hebben we met het LJSO ensemble gespeeld tijdens de Kruisweg op Goede Vrijdag in Maastricht, de Poorten van Reijmerstok op 6 juni en in theater Heerlen tijdens het Lentekriebelsconcert van het FSI op 15 juni. Bovendien heeft Lei Wang concertmeester van de philharmonie zuidnederland een inspirerende workshop gegeven aan onze orkestleden.Kortom zeer veel muziek met het Limburgs Jeugd Symfonie Orkest in het voorjaar en de zomer van 2022! 

Terugblik concerten 2021

Op zondag 11 juli 2021 verzorgde het LJSO het openingsconcert van het Openluchttheater Thorn. Ondanks de korte voorbereidingstijd konden het koper- en houtblazers ensemble een mooi concert presenteren met onder andere de Serenade van Antonin Dvoƙák. 
Op zondag 5 december vond het
concert in theater Kerkrade plaats met ons voltallige orkest. Na 20 maanden konden wij eindelijk het ingestudeerde programma met onder andere de 8ste symfonie van Antonin Dvorak uitvoeren voor een zeer enthousiast publiek!

Samuel Agustín Aguirre

Samuel (1993) is geboren in het Colombiaanse dorp Bolívar waar hij zijn muzikale talenten ontwikkelde. In 2014 startte hij zijn opleiding als dirigent bij Jan Cober en sinds 2019 studeert hij tevens orkestdirectie bij Sander Teepen. In 2016 heeft Samuel als solist bij de philharmonie zuidnederland concerten verzorgd in Limburg en Brabant. In 2005 ontving hij - toen nog hoboïst van Amikejo - de eerst André Rieu aanmoedigingsprijs.

Repetities

Vanaf maart 2022 zijn de repetities gestart voor onze concerten van mei, juni en juli.

Musicus van de  Maand

Carolina Mendoza, Alt-violiste.
Carolina speelt sinds 2017 in het LJSO orkest.   

ONZE MUSICI OVER HUN ORKEST

© LJSO | Gesponsord door Eye & Image

 LJSO Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste nieuwtjes omtrent ons orkest

Contact

Limburgs Jeugd Symfonie Orkest
Karbindersdreef 14

6216 PG Maastricht

06-19 28 33 48
info@ljso.nl
www.ljso.nl