Podium voor Jeugdtalent

OVER HET LJSO

HET ORKEST

Het Limburgs Jeugd Symfonie Orkest is het enige jeugd-symfonieorkest in Limburg. De doelstelling van het LJSO is om jonge musici in de leeftijdscategorie 14 - 23 jaar op een zo hoog mogelijk niveau samen te laten musiceren in een volwaardig symfonieorkest.

Het orkest bestaat uit studenten van conservatoria, muziekscholen jong talent afkomstig uit privaat onderwijs.

LEES MEER

DE DIRIGENT

Samuel Agustín Aguirre (1993) is geboren in het Colombiaanse dorp Bolívar waar hij zijn muzikale talenten ontwikkelde. In 2014 startte hij zijn opleiding als dirigent bij Jan Cober en sinds 2019 studeert hij tevens orkestdirectie bij Sander Teepen. In 2016 heeft Samuel als solist bij de Philharmonie Zuid-Nederland concerten verzorgd in Limburg en Brabant. In 2005 ontving hij - toen nog hoboïst van jeugd symfonieorkest Amikejo - de eerst André Rieu aanmoedigingsprijs. In 2017 kreeg hij de 'WMC talent award'. Sinds 2018 is Samuel hoboïst van het Nationaal jeugd Symfonieorkest uit Colombia. Als gast-dirigent heeft hij onder andere gewerkt bij het stedelijk jeugdorkest uit Medellin en het Europese  Unie Harmonieorkest.

WAT BIEDEN WE JEUGDTALENT

Spelen in een orkest is een fantastische ervaring: op een hoog niveau samen spelen met andere musici en in aanraking komen met allerlei soorten muziek. Je concentratie en het ‘durven spelen’ groeit en je bouwt aan extra vaardigheden op je instrument. Onze coaches zijn zoveel mogelijk gericht op je persoonlijke begeleiding en stimuleren om mee te kunnen in de groep.

WIL JE BIJ HET ORKEST?

Speel je een strijkinstrument, blaasinstrument of slagwerk met minimaal niveau C/D (hogere graad voor België)? Dan ben je van harte welkom! Meld je aan via onderstaand formulier.
Tot bij de volgende repetitie! 

KOM EENS KENNIS MAKEN

Wil je ook graag mee spelen in het Limburgs Jeugd Symfonie Orkest? Je bent van harte welkom om een van onze repetities bij te wonen of een van onze concerten! Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

MELD JE AAN

versturen

LJSO Bestuur

Het Limburgs Jeugd Symfonie Orkest is opgericht in 2010 met als doel jonge muzikanten in de leeftijd van 13 - 24 jaar samen te laten musiceren op een zo hoog mogelijk niveau in een volwaardig symfonie orkest.

Beloningsbeleid
Bestuursleden ontvangen geen beloning of onkostenvergoeding. Stichting LJSO onderschrijft de Cultures Governance Code.

Controle
Onze jaarrekeningen worden extern gecontroleerd door accountantsbureau Accon avm. De jaarrekeningen van 2016, 2017 en 2018 zijn goedgekeurd.

Fiscale Code: 823028458
KvK: 50977156

BESTUUR

Voorzitter | Jan Martens

Secretaris (vice-voorzitter) | Tom Berghmans

Penningmeester Luc Wijnant

Bestuurslid (Programmering) | Frank Steijns

Bestuursleden | Anne-Marie Leufkens - Stassen en Wilma van Dommelen

Secretariaat | Karbindersdreef 14, 6216 PG Maastricht | telefoon. 06-19 28 33 48

CONCERT FOTOS

Fotografie | Focuss 22 | Johan Latupeirissa

© LJSO | Gesponserd door Eye & Image

 LJSO Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste nieuwtjes omtrent ons orkest

Aanmelden
Contact

Limburgs Jeugd Symfonie Orkest
Karbindersdreef 14

6216 PG Maastricht

06-48 53 66 35
info@ljso.nl
www.ljso.nl