Nieuwe teamleden van het LJSO

 Maak kennis met ons nieuwe bestuurslid!

DSC02307
Beate Matvejeva is tot het bestuur toegetreden van LJSO om de PR- & Marketingactiviteiten van het orkest te ondersteunen.

Ze is een Letse fluitiste die bekend staat om haar muzikaliteit en liefde voor divers repertoire.

Vanaf jonge leeftijd is muziek een zeer belangrijk onderdeel van haar leven geweest en het communiceren van haar muziek aan het publiek is haar passie.

Ze studeerde Cum Laude af aan het Maastricht Conservatorium en treedt regelmatig op in #Europa als solist en kamermuzikant.

Naast muziek heeft Beate ook interesse in marketing en maakt sinds januari 2024 deel uit van het communicatieteam bij AEC -Association Européenne des Conservatoires in Brussel.

Maak kennis met onze artistiek manager!

Lr Zweden0459

Stijn Waterval is tot het #LJSO toegetreden als artistiek manager van het orkest en neemt daarmee de artistieke verantwoordelijkheid voor zijn rekening.

Hij is programmeur Klassiek & Opera bij PLT Theaters Heerlen, Kerkrade en Sittard en festivals als JekerKlassiek en Klankstad Klassiek. Daarnaast is Stijn dirigent en trompettist. Ervaring met zowel het professionele werkveld als met jeugd is hem niet onbekend. Met veel passie voor klassieke muziek in het bijzonder gaat hij de artistieke lijnen voor het orkest verbreden en onze projecten vormgeven. 

“Ik kijk er erg naar uit om mijn kennis, kunde en netwerk voor dit prachtige orkest te mogen inzetten. Samen met het bestuur ga ik op zoek naar de beste match tussen talent en professionals om Limburg een jeugd symfonieorkest te bieden waar we trots op mogen zijn.” – Stijn Waterval

Maak kennis met ons nieuwe bestuurslid!

Unnamed (5)

Richard Lamers is toegetreden tot het bestuur van LJSO om de artistieke activiteiten van het orkest te ondersteunen.

Hij is een Nederlandse klarinetdocent in de regio Maastricht. Vanaf jonge leeftijd begon Richard in een plaatselijke harmonie waar de muzikale reis begon.

Hij studeerde af aan het Maastrichts Conservatorium en wordt vaak gezien in verschillende orkesten als invaller op klarinet en es-klarinet. 

Naast muziek houdt Richard van hobby’s zoals motorrijden en golfen.

.

© LJSO | Gesponsord door Eye & Image

 LJSO Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste nieuwtjes omtrent ons orkest

Contact

Limburgs Jeugd Symfonie Orkest
Kochstraat 6
6216 ER Maastricht

06-19 28 33 48
info@ljso.nl
www.ljso.nl