Stage for young talent

CONCERT AGENDA

Voorjaarsconcert
 2020 | Kerkrade

GEANNULEERD

Poorten van Reijmerstok 2020 | Reijmerstok

GEANNULLEERD

Ensemble LJSO
2020 |
Rekem

GEANNULEERD

NIEUWS UIT DE ORKESTBAK

FOTO'S REPETITIES

Fotograaf | Focuss 22

Een content titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

LJSO muzikanten spelen samen Ode to Freude

Op zondag 22 maart om 18.00 uur hebben LJSO muzikanten en masse meegedaan aan met vele Duitse en Nederlandse muzikanten om samen het Europees  volkslied te spelen en zo alle mensen in deze moeilijke Coronacrisistijd een hart onder de riem te steken. Wij willen nogmaas veel dank uistpreken aan onze muzikanten!

Concerten Limburgs Jeugd Symfonie Orkest van 24 mei en 7 juni geannuleerd

Naar aanleiding van het besluit van de Nederlandse regering van 23 maart om alle bijeenkomsten en evenementen tot 1 juni te verboden, zijn wij helaas genoodzaakt de LJSO concerten van 24 mei (theater Kerkrade), 7 juni (Openluchttheater Thorn) en alle geplande repetities in het kader van deze concerten te annuleren. Ook de geplande concerten van het LJSO ensemble op 1 juni in Reijmerstok en Rekem zijn geannuleerd. We zijn zeer teleurgesteld, ook gezien dat wij dit jaar ons 10-jarig jubileum vieren, maar de Corona crises is nu de hoogste prioriteit. Nu zullen we ons gaan richten op de toekomstige concerten en online initiatieven om de geest van ons orkest levendig te houden en om contact te houden. Let goed op jezelf en zorg goed voor elkaar. Dank voor jullie begrip. Bestuur Limburgs Jeugd Symfonie Orkest

Samuel Agustín Aguirre

Samuel (1993) is geboren in het Colombiaanse dorp Bolívar waar hij zijn muzikale talenten ontwikkelde. In 2014 startte hij zijn opleiding als dirigent bij Jan Cober en sinds 2019 studeert hij tevens orkestdirectie bij Sander Teepen. In 2016 heeft Samuel als solist bij de philharmonie zuidnederland concerten verzorgd in Limburg en Brabant. In 2005 ontving hij - toen nog hoboïst van Amikejo - de eerst André Rieu aanmoedigingsprijs.

Repetities

Vanaf zondag  6 september zullen de repetities starten voor de winterconcerten van 22 en 29 november 2020.
De huidige repetities en concerten zijn opgeschort i.v.m Corona maatregelen. 

Musicus vd Maand

Isabel Rico Repiso, Spaanse fluitist en pianist. Isabel speelt in het LJSO orkest. Zij speelt piano in de Brundibar concerten en fluit in de voorjaarsconcerten 2020. 

ONZE MUSICI OVER HUN ORKEST

© LJSO | Gesponsord door Eye & Image

 LJSO Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste nieuwtjes omtrent ons orkest

Aanmelden
Contact

Limburgs Jeugd Symfonie Orkest
Karbindersdreef 14

6216 PG Maastricht

06-48 53 66 35
info@ljso.nl
www.ljso.nl